Another update
Door: annaminkeroodhof
Blijf op de hoogte en volg Anna Minke
24 Oktober 2011 | Verenigde Staten, Brownstown
Alweer een blog.. Ik weet dat het maar drie dagen is sinds mijn afgelopen blog, maar ik wou op schema blijven :).
Afgelopen vrijdag ging ik een kerstfilm kijken met Anna en een jongen van school, Elf. Dat was super gezellig, alleen daarna was ik helemaal in de kerststemming terwijl Halloween nog moet komen.. xD
Daarna ging ik met mijn gastfamilie uiteten bij Blue Margarita, dat is een Mexican Food restaurant, I looove Mexican food!!
In de avond gingen we naar Greenfield Village, dat was helemaal in Halloween style. Dat was echt superleuk om te zien. Nino was verkleed als Ninja, hij zag er zo superschattig uit! Alleen een minpunt was dat hij ook echt dacht dat hij een ninja was.. Dus iedereen werd bont en blauw.
Zaterdag overdag ging ik met mijn gastmoeder, Nino, Anna, Anna's vriendin Daphne en diezelfde jongen van school, Cameron, naar een corn maze. Het was een typical American happening, echt jammer dat ze dat soort dingen in Nederland niet hebben, best een slimme manier om extra geld uit je corn te verdienen!
Die avond gingen we met dezelfde mensen + mijn gastvader naar een Haunted Hayride in het Metropark, dat is het park vlak bij mijn huis. We moesten iets van 2 uur wachten in de rij, maar het was superleuk! Het was wel echt HEEEL eng.. we zaten in een kart achter een auto op hooibalen. We reden door het park, maar die mensen konden gewoon op de kart komen! Echt scary.
Gisteren ging ik nog naar de eerste meeting van the play waar ik een rol in heb gekregen, maar ik ga er denk ik niet mee door. Ik heb er niet echt tijd voor en ze hadden toch genoeg mensen als ik niet meedoe.
Dat was het denk ik wel weer!
XXX Minke.
24 Oktober 2011 - 21:55
Marije Louter:
Suppeerrr leuk om te lezen :)
Lijkt me echt geniaal
I looove all die enge dingen hier!
XX -
25 Oktober 2011 - 06:32
Bert:
Pas maar op met je filmkeuze, nu al een kerstfilm, met kerst Valentines day, en op Valentine iets over homecoming. In dit tempo zit je zo weer in Nederland aan de rode bietjes (I love dutch food :) ).
xxx -
26 Oktober 2011 - 18:05
Wessel :
Hè Minke leuk van die kerst stemming m'n raport is er GEEN ONVOLDOENDES
En van blue margarita lijkt me ook erg leuk.
Doei -
28 Oktober 2011 - 17:49
Pauline:
Heee Minke,
woow, superleuk al die verhalen! Haha, dat verhaal over Haunted Hayride in het Metropark lijkt me vet eng zo te lezen, maar wel leuk om mee te maken natuurlijk!
Ik kijk weer uit naar je volgende verhalen!:D
xxx Pauline -
30 Oktober 2011 - 19:05
Annemiek Louter:
Hoi Marije, vast een domme vraag maar heet die jongen Elf of de film, ik kijk nergens meer van op als ik jullie blogs lees dus alles kan. Kerst zal ook vast een belevenis gaan worden daar, maar als het goed is heb je dit weekeinde Halloween achter de rug, heb jij ook een outfit van Halloween alla Marije? Wat een happening. Je bent lekker bezig daar, gezellig hoor, je blog, lees hem met heel veel plezier, groetjes daar en veel succes!! (Hebben ze daar geen bietjes, moet ik opsturen?) -
30 Oktober 2011 - 19:06
Annemiek Louter:
Mink ik bedoel natuurlijk, Hoi minke in het vorige stukje, ik ben echt een beetje dom (Willem Alexander ook volgens maxima dus ik ben in goed gezelschap.