School musical - Reisverslag uit Rockwood, Verenigde Staten van Anna Minke Roodhof - WaarBenJij.nu School musical - Reisverslag uit Rockwood, Verenigde Staten van Anna Minke Roodhof - WaarBenJij.nu

School musical

Door: annaminkeroodhof

Blijf op de hoogte en volg Anna Minke

08 Mei 2012 | Verenigde Staten, Rockwood

Helloo everybody!

Afgelopen week was waarschijnlijk de drukste week van mijn leven.. Ik had CHS theater prestented: Annie!
Ik speelde in van de weeskinderen, Kate.
De opening night was donderdag avond. Vrijdag hadden we twee shows en zaterdag hadden we ook een voorstelling. Elke dag vorige week was ik 16 uur op school per dag..
Het was completely worth it though! Het ging ontzettend goed en het is heel raar dat het nu over is. Ik ga Carlson Drama ontzettend veel missen, het is zo verschillend dan de drama groep thuis. We performen in een echt theater, het auditorium in onze school en we hebben een groot bereik in props and set pieces. Nu deze week zijn we alles aan het opruimen en dat is dan toch wel een beetje emotioneel. Annie was mijn laatste toneelstuk hier.

Nu is het weer even wat rustiger. Ik heb nog wel track, maar het track seizoen is bijna over, na deze week.
Aankomend weekend is del junior&senior Prom! Dus daar ben ik wel super excited voor. Ik heb mijn dress en mijn schoenen al. Bij elkaar echt een small fortuin. Er zijn hier ook meiden die 800 dollar aan een jurk besteden! Zover was ik dan nog net niet gegaan.. Maar het is dan ook een hele gelegenheid. Het is in een restaurant, eerst dinner en dan de dance.

Het jaar gaat wel echt ontzettend snel, helemaal nu prom al bijna is. School is al bijna over hier, nog iets van vier weken. Over zes weken zit ik al weer thuis! Heel raar om te bedenken. Ik kijk er wel naar uit om weer thuis te komen, maar ik ga alles hier echt ontzettend veel missen. Een heel erg dubbel gevoel..

Xxx Minke.

• 08 Mei 2012 - 21:41

Marije:

Hey Meis,
    Echt superleuk om te lezen.
    Hebben ze de musical nu ook opgenomen?
    & Have fun at prom ;)
    XX

• 09 Mei 2012 - 06:39

Bea En Bert:

Je jaar in de VS vliegt inderdaad om, but it ain't over yet! Het Prom is nog een leuk vooruitzicht en daarna vast nog wel een aantal andere leuke dingen. Niet teveel vooruit kijken dus, maar genieten. Fijn dat je zo hebt genoten van de drama class en de vele voorstellingen. Die ervaring komt vast goed van pas op het gouden huwelijksfeest van pake en beppe. Een optreden van pak'm beet een half uur moet er toch wel in zitten :). XXXX

• 09 Mei 2012 - 07:22

Margot (& De Mannen):

Leuk om zo alles te lezen weer! En het prom lijkt mij ook geweldig. Ben benieuwd naar je verhaal én de jurk natuurlijk. Voor ons is dat toch een beetje 'van de film'. Geniet ervan!
    groetjes, Margot

• 09 Mei 2012 - 07:49

Pake En Beppe:

Hoi Minke
    Je blog weer gelezen,en begrepen dat alles naar wens gaat,zelfs de drukste
    week met je toneelvoorstellingen was
    super.Nu nog wat afbouwen en genieten,want zoals je al schreef nog
    zes weken dan ben je weer thuis,de tijd gaat door,dat voor dat je het
    weet sta je weer in de duinen.Nu de groetjes van Pake en Beppe met een dikke knuffel.

• 10 Mei 2012 - 09:22

Opa:

Hallo Minke.
    Nu ik weer thuis ben heb ik je blog en ook de reacties kunnen lezen. Leuk dat iedereen zo met je mee leeft, maar ook met je mee geniet. Ik kan mij goed inleven in je dubbel gevoel aan de ene kant afscheid moeten nemen van iets wat je dierbaar is geworden en aan de andere kant er naar uitzien om weer thuis te zijn. Ik herken dat gevoel heel erg. Het is aan de ene kant een voorrecht dat je kunt genieten van waar je dan ook maar mag zijn, zodat je er wel zou willen blijven, want je voelt je er thuis, maar aan de andere kant kun je ook realist zijn, want je weet dat je thuis in Castricum is waar zij wonen die je erg lief zijn en die er naar uit zien je weer in hun armen te sluiten. Dus één advies Anna Minke geniet maarheel veel van de tijd die je daar nog bent en denk nog niet aan afscheid nemen van vrienden en vriendinnen die je daar hebt gekregen. Ik wens je nog een hele fijne tijd. Ook wij zien er naar uit je weer in de armen te sluiten.
    "How are your knees are they still tremendously hurt?"
    Opa
    Hallo Minke,Ik ben net bij Opa aangekomen en heb samen met Opa je blog gelezen. Geweldig, we genieten met je mee. We zien er naar uit om je weer te ontmoeten. Het zal voor jou wel even wennen zijn, maar deze fantastische ervaring kan niemand je meer afnemen. Ik wens je nog een heel prettige tijd en voor over enige tijd een voorspoedige terugvlucht and a happy landing. Liefs Oma Adrie.

• 18 Mei 2012 - 21:17

Marty :

Zit hier nu met Bea naast me, ze logeert bij ons, nu Bert en Wessel in London zijn. We hebben net je prachtige outfit bekeken op facebook, geweldig mooi, leuk ook de pony hoor! Wat zul je een voldaan gevoel hebben na zo'n prachtige voorstelling. 16 uren naar school, doe je dat straks in Nederland ook? Nog een paar geweldige weken toegewenst, en een goeie thuisreis. Liefs xxx