Memorial Weekend
Door: annaminkeroodhof
Blijf op de hoogte en volg Anna Minke
28 Mei 2012 | Verenigde Staten, Rockwood
Vandaag is het Memorial Day. Dat is een dag waar Amerikanen alle soldaten die zijn omgekomen in een oorlog herdenken. Ik had vandaag dus geen school. Vanochtend gingen we naar een parade in Rockwood. Carlson's marching band was in de parade, dus ik herkende heel veel mensen. Dus dat was leuk. (:
Het was wel ontzettend warm, het was al 90 degrees om 10 uur 's ochtends.
Afgelopen vrijdag ging ik kamperen in Dundee, Monroe County. Het was geen groot succes, want de camper die we hadden gehuurd bleek een oud wrak te zijn. De koelkast werkte niet, en de wateraansluiting lekte. Verder was het wel gezellig.
Op zaterdag avond was de cast party van CHS: Annie. Het was in de achtertuin van Leon, de exchange student uit Duitsland. Zijn huis is echt HUGE. Dus het was in de achtertuin. Het deed me heel erg denken aan Sims, het is het soort huis dat ik zou maken voor mijn sims, haha. Het zag er gewoon zo perfect uit.
Maar dat was ook heel erg leuk. Het was wel raar, want ik zag een heleboel Seniors daar voor het laatst, want die hadden hun laatste schooldag afgelopen dinsdag.
Mijn laatste dag is volgende week woensdag. Dan op donderdag ga ik naar Chicago, met marching band en choir. Daarna is het nog minder dan twee weken!
Dit is dus mijn op een na laatste blog in Amerika waarschijnlijk!
Xxx Minke.
28 Mei 2012 - 18:54
Astrid:
He Minke, nog even heerlijk genieten van je laatste weken in The States!!
Groetjes van ons 4-tjes -
28 Mei 2012 - 21:34
Papa Mama Wessel:
Hai lieverd, we lezen je blogje onderweg naar huis van Pinkpop. Ons campertje is gelukkig in een wat betere conditie. Hier was het ook een warm weekend.
Wat gaat de tijd nu ineens snel, gek dat je de seniors al niet meer ziet.xxxx -
29 Mei 2012 - 07:20
Pake En Beppe:
Hoi Minke
Je blog weer gelezen,dus nog 1week dan zit je schooljaar er op,dan nog wat
nagenieten en op naar huis,nu het is hier de afgelopen tijd hoog zomer geweest,dat de overgang is dus niet al te groot voor je,dat nog veel plezier de laatste weken en de groetjes van Pake en Beppe en een dikke knuuffel. -
29 Mei 2012 - 19:14
(buuf) Esther:
Op één na laatste blog??? Wat nu, wie houdt ons nu op de hoogte van alle wetenswaardigheden over het leven van scholieren in de States, en van die van één Hollandse meid in het bijzonder? Jeetje wat gaat de tijd snel... Geniet er van zolang het nog duurt!!! Groetjes! -
30 Mei 2012 - 07:00
Nel Kroone :
lieve minke wens jou nog n gezellige 14 dagen heb genoten van je verhalen,hoop dat morris het ook zo treft ,geniet er nog van en wens je n goede reis naar castricum .wel thuis liefs -
31 Mei 2012 - 21:39
Annemiek Louter:
Hoi Mink
Ook al vind is het jammer dat je het daar allemaal moet achterlaten, wij hier vinden het wel heel erg leuk om jouw weer "live" te ontmoeten. Ik ben benieuwd hoe klein of je alles hier vind, het zal even wennen zijn, geen huge achtertuinen maar innieminnie, leuk hoor, je blogs, je mag best doorschrijven hoor, ook al ben je in Nederland, blijf je volgen haha veel succes daar Mink en sterkte met al het afscheidnemen. Liefs