Almost 2 months!
Door: annaminkeroodhof
Blijf op de hoogte en volg Anna Minke
21 Oktober 2011 | Verenigde Staten, Brownstown
Sorry dat mijn blog een paar dagen te laat is deze week.. Ik heb het echt super druk!
Afgelopen donderdag (de dertiende) was mijn gastbroertje jarig. Hij werd 6. Zijn taart was zo cool.. Het was een cake met blauwe, witte and groene frosting erop. En met plastic reptielen (hagedissen, slangen etc.) Als je het at werd je hele mond blauw!
Zaterdag vierde hij zijn feestje. Het was in het natuurmuseum in het Metro Park, bij het Erie meer. Het is heel dichtbij. Daar kwam een man vertellen over reptielen en vogels. Hij had ook een paar slangen bij zich en een schildpad. In het het hok van die slang liep een muis rond, (voer voor de slang), echt zielig xD.
Vorige week vrijdag had ik een bonfire van een meisje van school. Het was alleen een beetje koud dus gingen we Just Dance op de wii doen. (Beste game ever!) We gingen ook allemaal foto's maken buiten met iedereen dus dat was super gezellig! :)
Zaterdagavond vierde een jongen van school zijn zestiende verjaardag, dus toen ging ik daar ook heen. Het is wel raar, want het was om 11.30 afgelopen (toen waren alleen Anna & ik nog over). En hij had een bonfire in de tuin, en dan is het toch wel raar dat geen van de jongens een biertje drinkt! En verder dat er helemaal geen alcohol is om een 16th birthday party! Ook had niemand hier een cadeautje bij zich, niet eens een kaart of geld. Alleen zijn beste vriendin had een cadeau.
Zondag gingen we bowlen, en ik ben blijkbaar mijn skills verloren want zelfs Nino was bijna beter dan ik!
Maandag deden Anna en ik auditie voor een play in het playhouse Trenton. Anna durfde niet meer toen we er aankwamen, dus ik deed het alleen. Echt grappig, er waren nog 2 andere Anna's besides us!
Ik heb een rol !
Ik ga nu stoppen want anders heb ik niks meer om te schrijven aankomende maandag!
XXX Minke
21 Oktober 2011 - 15:07
Bea:
Ja, we misten je blogje al ;)
Dacht wel dat je het druk zou hebben. Gefeliciteerd met je rol! Leuk hoor. En zo zie je maar, een party zonder alcohol kan prima. Ideetje om hier ook te introduceren?
liefs, mama -
21 Oktober 2011 - 19:51
Pake En Beppe:
Ja wij lezen iedere week je blogje,dat het is leuk dat je er weer een hebt geschreven,want het gaat super,nu al een rol bij de eerste auditie en dat in de USA klasse,nu de groetjes van Pake en Beppe met een dikke knuffel,en tot het volgende blogje. -
22 Oktober 2011 - 13:54
Esmé:
Hee! Klinkt lekker die taart :D
Is zo'n bonfire alleen een kampvuur of heet zo'n heel feest zo? Het klinkt heel gezellig! En wat goed van je rol. Hier is herfstvakantie bijna afgelopen
:( Veel plezier en succes met al die drukte! :P xxxx kusjéééé (omg) <3 -
22 Oktober 2011 - 14:16
Marije:
Hee!
Love to read it! :)
XX~ -
23 Oktober 2011 - 11:11
Annemiek Louter:
Goed van jou joh, een rol, we willen graag tig kaartjes reserveren, denk je ouders en broer ook? En grappig, je taarten verhaal, het is wel een vooroordeel dat ik heb over de USA, de grote verjaardagstaarten, dus het klopt! Was de taart ook lekker? En hoelang bleef je blauw daarna? En ik zie aldoor aan de temperatuur dat de nachten kouder worden bij jullie, aiai, je hebt toch wel de sjaal meegenomen he, groetjes en veel succes Mink -
24 Oktober 2011 - 10:37
Oma:
Hallo Minke of moet ik Anna zeggen? Ik ben nu bij Opa en heb genoten van je verhalen en mooie foto's. Je bent een bevoorrecht meisje, ik ben heel blij voor je. Ik wil je graag bedanken voor de mooie verjaardagskaart, lief van je. Ja tachtig jaar is wel heel wat anders dan vijftien. Jij hebt een heel boeiend leven voor je en ik heb een heel goed en boeiend leven achter me. Toch hoop ik, tesamen met allen die me ief zijn, nog vele goede jaren te mogen beleven.Lieve Anna ik hoop dat je nog heel veel moois mag beleven, ik leef erg met je mee. Aanstaande zondag zal ik aan je denken. Jammer dat je er niet bij bent maar een mens kan niet alles hebben. Als er een theateruitvoering komt dan komen Opa en ik even kijken(in gedachten dan natuurlijk) Heel veel liefs van Oma en doe de groeten aan je gastouders.Love from Oma Sneek.Doei doei. -
24 Oktober 2011 - 13:50
Anna Minke :
hallo minke ja het zijn drukke dagen voor je maar wel leuk.
ik vond het grapig even met je via facbook tecommuniceren ,de wereld is zo wel erg klein vindt je niet ? minke geniet er van de groetjes je tante rinske