Halloween!
Door: annaminkeroodhof
Blijf op de hoogte en volg Anna Minke
01 November 2011 | Verenigde Staten, Brownstown
Ik heb mijn blog een dagje later deze week, want gisteren was het HALLOWEEN! Dat is nogal een big deal hier..
Maar eerst mijn weekend.
Afgelopen vrijdag ging ik met mijn gastfamilie naar Mexican town (om in een Mexicaans restaurant te eten.. verder schijnt het daar nogal crimineel te zijn..) Maar dat was delicious! Mexican town is in Detroit, dus ik we reden in het donker door Detroit. De stad was helemaal verlicht en er is een brug naar Canada, die was ook helemaal verlicht. Dat zag er echt supermooi uit.
Daarna gingen we door naar Greek town, dat was ook in Detroit. We gingen naar een bakkerij (meer een patisserie) en buyed een paar gebakjes. Er waren ook Franse gebakjes, o.a. eclairs!
Zaterdag avond ging ik met Anna en nog een paar andere vrienden naar een haunted house. Uiteindelijk durfden 2 jongens niet meer.. dus we ended up going with the me and 5 others.
We reden op een soort van kart (net als de haunted hayride van vorige week) naar de haunted house. Dat was outside, in het bos. (Het had net geregend dus mijn schoenen zijn verwoest..)
Het was minder eng dan dan de haunted hayride. We hadden er wel meer van verwacht omdat deze zei: laat je kids thuis. Die andere was ook voor kinderen.
En dan Halloween! Unfortunately, I got sick this weekend. Op Halloween bleef ik dus ook thuis. Gelukkig lieten mijn gastouders me wel trick or treaten! Ik ging eerst met mijn gastbroertje mee, die verkleed was als Ninja. Daarna ging ik met een vriend die in mijn straat woont. Hij was als banaan en ik als Mario (zijn kostuum).
Echt superleuk, allemaal kleine kindjes verkleed als brandweerman, astronaut, zombie of prinses. En de next-door baby was verkleed als lieveheersbeestje! Super schattig! En sommige huizen waren best wel scary..
Ik hoorde ook dat op school sommige mensen verkleed waren, maar Anna zei dat het niet heel bijzonder was.
Dat was het wel weer!
XXX Minke.
02 November 2011 - 01:39
Marije:
Heeeeeeee
Leuk om weer te lezen
Btw, we hebben nu vijf uur tijdsverschil met NL. Vind het echt grappig ^^ haha.
Anyway, i love halloween, ga mijn blog ook maar ff maken :)
XXX -
02 November 2011 - 08:29
Bea:
Mazzl heb je toch met je gastouders, maar dit mocht je natuurlijk ook niet missen! Eng hoor al die haunted fields en houses. Blij dat je je weer fitter voelt. Leuk om je vrienden op de foto's te zien. Have fun :)!
xxxxmama -
02 November 2011 - 08:41
Henri:
You start wat raar te praten. Fortuinlijk begrijp ik de expressions.
;-) Henri -
02 November 2011 - 13:33
Opa:
Weer genoten van je belevenissen en fijn dat je weer wat bent opgeknapt.
Het is aan je te zien dat jij je heelemaal thuis voelt. Pas maar op straks kom je nog als behekst thuis door al die bezoeken aan spookbossen en spookhuizen Het is maar mooi dat je als groep er in gaat. Zo zie je maar weer jongens zijn vaak banger dan meisjes.
Lieve Minke geniet maar veel het is je van harte gegund.
xxx Opa -
02 November 2011 - 13:56
Bert:
Leuk dat je in Michigan ook kennis maakt met de Mexicaanse keuken. Wij moeten het hier doen met de Wereldgerechten van Knorr. Detroit klinkt als een spookstad: het is er donker en overal brandt licht. Dat klinkt als zo'n bijna doodervaring. Zeker als je dan ook nog doorgaat naar de Griekse wijk voor Franse gebakjes. Geluk is Allerzielen nu voorbij, kun je vast beginnen met de voorbereidingen op kerst.
xxxx papa -
02 November 2011 - 16:24
Pake En Beppe:
Wij hebben je verslag weer gelezen,nu jij hebt het wel super naar de zin,en te zien naar de foto ook een leuk stel vrienden,dan is het spookhuis ook altijd leuk.Nu Minke nog veel plezier en succes,de groetjes van Pake en Beppe,met een dikke knuffel Hoi -
04 November 2011 - 23:27
Annemie Louter:
Hoi Mink, wat een wereld van verschil he, wat grappig, al die spookhuizen met echte "spoken" erin, kan je nog wel slapen, kan je nog wel zorgeloos ergens naar binnen? Hoe kon de vriend lopen als banaan, of moest jij, super Mario hem dragen? Nu op naar wat, de kerst, want Sint slaan jullie weer over, toch? Denk dat dat ook groots wordt, alleen al voor al die feestdagen wil ik ook een jaartje daar heen. Groetjes van allemaal hier!! Doeg doeg