Football & Chicago - Reisverslag uit Brownstown, Verenigde Staten van Anna Minke Roodhof - WaarBenJij.nu Football & Chicago - Reisverslag uit Brownstown, Verenigde Staten van Anna Minke Roodhof - WaarBenJij.nu

Football & Chicago

Door: annaminkeroodhof

Blijf op de hoogte en volg Anna Minke

19 September 2011 | Verenigde Staten, Brownstown

Hello everyone!!

Ik ben nu alweer 3 weken in Amerika en ik begin steeds meer een sociaal leven te krijgen hier.
Vrijdag avond was ik naar een football game van mijn school gegaan, een paar meiden hadden me meegevraagd. We verloren jammer genoeg. Daarna ging ik naar Taco Bell (mexicaans restaurant) en iedereen was shocked dat ik nog nooit bij taco bell had gegeten. Ze maakten allemaal foto's van mijn eerst hap! Ik had toen ook heel veel nieuwe mensen ontmoet, dus dat was superleuk!

En dan dit weekend, was ik naar Chicago geweest. Chicago is echt een superleuke stad! We zijn er doorheen gelopen nadat we uiteten waren gegaan (in Cheesecake factory, BEST CHEESECAKE EVER!). Toen liepen we langs de magnificant mile, een straat met een mile lang allemaal superleuke winkels, van Louis Vuitton en Gucci tot H&M en Topshop. Helaas kon ik niet shoppen, want mijn gastbroertje was mee en die moest naar bed.
De volgende dag waren we naar het Shedd Aquarium geweest. Dat is een aquarium in de top 10 beste aquariums van Amerika. Dat was ook echt superleuk!
Het was wel een 5-hour ride naar Chicago, een met een vijfjarige in de auto die om het uur een top van een half uur wil maken om naar de wc te gaan een hele lange reis. Maar het was het waard! Ook al ben ik nu wel echt uitgewoond.. want ik heb amper geslapen in Chicago omdat mijn gastbroertje heel vroeg wakker werd vanwege het uur tijdsverschil met Detroit.

Vandaag moest ik weer naar school, en hier is de maandag nog zwaarder dan thuis... omdat ik om half 8 al op school ben. De eerste 2 uur moest ik mijn best doen niet in slaap te vallen...

Ik heb al wel 2 cijfers terug (mijn eerste!) Allebei A's! Ik ben echt blij :D Een voor algebra 2 en een voor tekenen.

Maar ik ga nu stoppen, want we gaan avondeten! (Ikea's Zweedse gehaktballetjes (: )

En ik vind het superleuk om alle reacties te lezen, dus ga vooral door :D

xxxx Minke!

• 19 September 2011 - 22:08

Brechtje:

Hé Minke,
    Wat een superleuke verhalen allemaal! Wat heb je al veel gedaan. Leuk om te lezen dat je het zo naar je zin hebt en veel nieuwe mensen ontmoet. Ben benieuwd naar je volgende verslag! Ik had nog niet gereageerd, maar ik lees het wel allemaal hoor ;)
    Liefs Brechtje (& de rest van het gezin natuurlijk!)

• 20 September 2011 - 06:42

Margot:

Ha Minke,
    leuk om je verslagen te lezen en de foto's te kijken: zijn we er een klein beetje bij. liefs! Margot

• 20 September 2011 - 07:31

Pake En Beppe:

Hoi Minke
    Wij hebben je verslag weer gelezen,dat afstanden zijn er niet bij jou,5 uur in de auto ,maar wel een mooie trip,het is wel wat anders dan een ritje over de afsluitdijk.Nu je bent al aardig ingeburgerd op school,en je mist de gehaktbal van Beppe ook niet.
    Nu de groetjes van Pake en Beppe met
    nog een knuffel.

• 20 September 2011 - 09:11

Hallo Anna Minke:

het is wel groot dat amerika en hevig.
    het is leuk dat je al z,n sociaal leven hebt op z.n korte tijd goed van jouw
    leuke foto,s minke en hou je goed
    tante rinske

• 20 September 2011 - 10:19

Bea:

Lieve Minke,
    Leuk om de foto's te zien. Het was fijn om gister je weer even te zien op skype en realtime met je te kunnen praten en ook met je gastouders en Nino. Volgens mij halen de Zweedse gehaktballetjes van Ikea het niet bij die van beppe hoor.
    liefs, mama

• 20 September 2011 - 12:27

Esmé:

Hee Mink, ik ben blij dat het leuk was in Chicago! En het is ook leuk dat je steeds meer meer mensen ontmoet! Wel jammer dat je niet kon schoppen, hihi :) xxx es

• 20 September 2011 - 13:33

Pauline:

Hee Minke,
    Echt leuk dat je in Chicago bent geweest! Ik vind het superleuk om al je verhalen te lezen, en om alle foto's te zien! Ben benieuwd naar het volgende verhaal, haha :)
    xxx Pauline

• 20 September 2011 - 15:18

Opa En Oma Adrie:

Hi Anna Minke.
    Leuk te lezen dat je het naar je zin hebt en leuke contacten opdoet. Als jou weekenden steeds zo worden ingevuld en in dat tempo dan heb je straks in een jaar tijd alle belangrijke steden van amerika gezien. Uit de foto,s laat je duidelijk je enthousiasme blijken. We zien uit naar je volgende verslag met nog meer foto,s
    Van ons een dikke knuffel.

• 20 September 2011 - 15:43

Diny:

hoi Minke,

Ik had nog niet gereageerd, maar ben een trouwe lezer. Vind het erg leuk om je american adventures te volgen. (OMG, nog nooit bij de Taco bell gegeten!!!! Ik zie het helemaal voor me..).

lots of love uit haren

• 20 September 2011 - 17:10

Marije:

Hee Girl :)
    Soo nice to see you're having a great time ;)
    I'm glad you're having fun and it is really cool to read what's going on. And all a's. I'm soo jalous. I'm freaking out by the grades i got here. I've even had a F (no kidding :'( Omygosh it's all sooooo hard..)

It must be really though though. all those long days. It's sad that your school already starts that early, cause if it would be around half past eight and you would be dropped of at school at half past seven (just like me) than we could skype.. But we cant... :'(

Have a great time there :)
    I speak you soon i hope!
    XOXO Marije

• 20 September 2011 - 20:20

Morris:

HEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE MINKE!!
    Echt super vet dat je naar chicago bent geweest! En half 8 op school?! jezus ik moet er niet aan denken... xD nog heel veel plezier dit jaar!!!!

• 21 September 2011 - 07:56

Xanthe:

Heee,
    echt super dat het daar zo leuk is! Ik moet zeggen dat je me wel een beetje jaloers maakt!:P het lijkt me echt heel leuk. Maarja, nu zal ik jou ff jaloers maken want ik hoef vandaag pas om half 12 op school te zijn:D

maar wel echt leuk dat het al zo gezellig is op school!(en dat het zo makkelijk is natuurlijk:P)

xxx

• 22 September 2011 - 21:03

Marjan:

Hahah echt vet dit!
    is die school eigenlijk echt zown stereotype amerikaanse school?
    net als in meangirls ofzo met allemaal verschillende groepjes?
    zoo t gaat lekker op school denk!
    houden zo! (:
    nou ik ben heel erg benieuwd naar je volgende verslag!
    maar ik denk dat ik maar es naar bed ga;)
    hoe groot is 't tijd verschil eigenlijk?
    nog heel veel plezier de komende dagen he!
    en succes met wat je gaat doen!
    zal wel goedkomen denk! xxxxx

• 23 September 2011 - 14:33

Koos:

Wow minke, wat een supervette verhalen en foto's! Vind je Nederland nu niet enorm op elkaar gepropt vergeleken met Amerika?

• 24 September 2011 - 11:47

Anne:

hee minke
    hoe is het? ik ben nu gezellig bij pake en beppe op bezoek met mijn moeder, maar het zou nog gezelliger zijn met jou er nu bij!! ik mis je!! jouw verhalen klinken allemaal heel leuk volgens mij is het daar in amerika geweldig!! nog de groetjes van pake, beppe en mijn moeder
    xxxx

• 26 September 2011 - 20:02

Anna Minke Roodhof:

Haha wel een beetje ja! Er is hier superveel ruimte overal. Behalve in school, die is best crowded.
    Het tijdsverschil is 6 uur!