One month already! - Reisverslag uit Brownstown, Verenigde Staten van Anna Minke Roodhof - WaarBenJij.nu One month already! - Reisverslag uit Brownstown, Verenigde Staten van Anna Minke Roodhof - WaarBenJij.nu

One month already!

Door: annaminkeroodhof

Blijf op de hoogte en volg Anna Minke

26 September 2011 | Verenigde Staten, Brownstown

Heyy everybody!

Ik ben alweer een maand weg, echt superraar! Zo voelt het helemaal niet...

Dit weekend was ik uitgenodigd voor een Dino Kipnugget feestje.. we gingen kipnuggets in de vorm van dino's eten met de groep waar ik ook mee naar homecoming ga. En verder gewoon kletsen.. Om half tien was het afgelopen, wel anders dan hoe ik mijn vrijdagavond besteed in Nederland! Maar het was heel gezellig en ik heb weer veel nieuwe mensen leren kennen :D.

Zaterdag had ik een yfu meeting, er waren geen Nederlanders bij. Ongeveer 75% van alle uitwisselingsstudenten was Duits! Daar heb ik ook weer meer nieuwe mensen leren kennen! De dingen die ze zeiden had ik grotendeels ook al gehoord in Nederland, maar sommige dingen waren wel anders. Zo zeiden ze ook dat als je tussendoor veel blijft praten/schrijven/lezen in je eigen taal, dat je minder snel gaat denken in het Engels. En ik had al niet het gevoel dat ik vooruitging qua Engels, dus ben maar gestopt met twitter.. en ik heb 1 dag per week voor mijn blog en mail enzo XD.

Zaterdag avond ging ik shoppen in jcpenney en in TJ Maxx. Ik heb vet veel leuke dingen gekocht in de sale :D Sommige dingen waren 80% off! Echt niet normaal.

Zondag ben ik naar de Detroit Red Wings hockeygame geweest. Het was tegen de Chicago Blackhawks. The Red Wings won! :) Dat was heel erg leuk. Hockey hier lijkt wel op hockey thuis, maar dan op ijs en met maar 6 spelers in het veld. Wel echt leuk, er waren allemaal mensen gekleed in het rood. Het is hier vergelijkbaar met voetbal thuis..

Deze week heb ik try outs voor the schoolplay en ga ik naar een college visit, (dat is gewoon in school) van Michigan University. De school zei dat dat leuk voor me zou zijn en later raadde die mensen van yfu het me ook aan, dus ik ben benieuwd!

Dat was het wel weer voor deze week!

Xxxx Minke

• 26 September 2011 - 19:54

Papa:

Boeiende feesten hebben die Amerikanen : een Dino Kip Nugget feestje. Bij de supermarkt hier hebben ze gevulde koeken in de vorm van paashazen. Ik voel al een themafeest aankomen :).

• 26 September 2011 - 21:06

Annemiek Louter:

Hoi Mink, wanneer wil je de paashazen daar hebben, het kan eigenlijk altijd, het hoeft geen pasen te zijn. Geinig hoor, heel apart, en wat een Duitsers als uitwisselingsstudenten. Je doet erge leuke dingen allemaal en op de foto zie ik je aldoor in het zonnetje staan, geniet ervan meid, hier vliegen de blaadjes om de oren, (wel een goed weekeindje achter de rug) Lekker doorgaan daar, wij kijken jaloers reikhalzend uit naar je blogjes! Louters

• 26 September 2011 - 21:51

Mama:

Weer leuke foto's! Fantastisch dat je gastouders je overal mee naar toe nemen. En ook nog een shoppingparadise!! Heerlijk om af en toe even een kijkje in je leven daar te krijgen en lang leve skype! Take care en dikke kus.

• 26 September 2011 - 21:52

Marije:

Heee Girl!
    Omygosh amazing to see. Since i've readed that talking dutch is not really a good thing i'm gonna respond in english. My english is also not really good haha. Sooo much grammaire mistakes x)
    I have to learn this vocabulaire for English, omg now i know again how hard vocabulairy is.
    OMG Supernice those party's and the homecoming! EXITING :)
    Have fun! speak you soon!!!!!!!!!

Huggggs :)

• 27 September 2011 - 07:22

Rinske:

halo minke ja je ziet hoe snel de tijd gaat. leuk dat je het zo na je zin hebt , gezellig.minke veel plezier groetjes tante rinske

• 27 September 2011 - 08:45

Pake En Beppe:

Je verslag weer gelezen,nu wijvinden het leuk voor je,dat je zowel op school als in het weekend volop kunt genieten,en dat het shoppen daar ook niet zo duur hoeft te zijn.Wij hopen dat je op deze voet door mag gaan.Dat de hartelijke groeten en een knuffel van Pake en Beppe.

• 29 September 2011 - 13:14

Opa:

Uit je interessante verslag maak ik op dat je het erg druk hebt. Ik hoop voor je dat er ook momenten zijn dat je je even kunt terug trekken om van de dingen die je allemaal mee maakt te kunnen genieten. Voor je Engels is het maar goed dat je geen nederlandse studenten ontmoet. Zo wordt je wel gedwongen altijd in het engels te communiceren. Anna Minke ik vond het weer erg leuk je reisverslag te lezen en zie uit naar de volgende.
    Begin volgende week stuur ik je weer een e-mail.
    Dikke kus en een knuffel van Opa

• 01 Oktober 2011 - 11:19

Esmé:

Hee Mink, wat doe je toch leuke dingen! Ik vind het echt leuk om te lezen dat je het naar je zin hebt en je foto's zijn ook heel mooi. Hier gaat alles z'n gangetje, ik mail je snel! xx