Almost 4 months!
Door: annaminkeroodhof
Blijf op de hoogte en volg Anna Minke
19 December 2011 | Verenigde Staten, Brownstown
Sorry dat ik vorige week niks van me liet horen, het was alleen een beetje druk! Ik was mijn blog totaal vergeten.
Het hoogtepunt van vorige week was een Hi Tea party dat mijn gastmoeder gaf, en toen kwam Anna ook langs :) En ze liet ons een verjaardag cadeautje uitzoeken uit een catalogus met jewelry.
Op zondag gingen we naat een Kerst voorstelling in een supergrote kerk. Die kerk leek meer op een huge buurtcentrum dan een kerk, vond ik persoonlijk. Het was wel heel leuk, alleen het werd een beetje vreemd toen we opgegeven moment Jezus zijn kruis over het podium zagen slepen. Dat is Pasen, toch? Maarja.
Afgelopen weekend ging ik met een vriendin naar New Years Eve, in de bioscoop. Echt een superleuke film! :) Ik kocht een special, een large pop met een large popcorn. Met refill. Het was echt ZOO GROOT! Niet normaal. Door de hele film kwam ik ongeveer halverwege de zak met popcorn. Aan het eind had ik hem nog ff gerefilled voor thuis. Hier zijn trouwens nooit intermissions tijdens films! Echt jammerlijk.
Zaterdagochtend ging ik naar de kapper, ik had weer dezelfde lady als die ik had toen ik mijn haar liet doen voor Homecoming. Zij is echt superaardig en ze komt uit Bosnia. Ze had me nog onthouden! Echt grappig.
's Avonds ging ik kerstinkopen doen in de mall met een vriend. We kwamen ook nog vet veel auto ongelukken tegen, een met wel 11 auto's! Blijkbaar was het glad. Gelukkig waren wij veilig over gekomen. :)
Verder komt Kerst steeds dichterbij! Dat is echt een big deal hier.. Mijn gastouders sturen naar honderden mensen een kerstbrief en kerstkaarten! Ik heb echt zin in de Kerstvakantie, dan ga ik naar DC en komt Marije langs! :D
Dat was het wel weer ongeveer! Ik vind het echt leuk om reacties te lezen, dus ga zo door! :)
En verder Merry Christmas and a Happy New Year to everybody!! :)
XXX Minke.
Ps. Hoi Morris!
19 December 2011 - 22:19
Bea:
Leuk weer je blogje, we hadden m gemist;) Nog een weekje en dan ben je lekker even een paar weken vrij. Ik hoop dat jullie het leuk krijgen in DC. Zoals je weet is er een lading oliebollenmix onderweg, dus jullie kunnen bakken! Succus met de laatste loodjes en het inpakken. Als het goed is skypen we zaterdag en we hopen natuurlijk dat dat ook lukt in DC met je verjaardag!!!!
Dikke kus, mama -
20 December 2011 - 06:30
Hallo Minke:
dit is weer een leuk reisverslag , je hebt het er maar druk mee.
wij wensen je hele fijne feestdagen en een super mooie verjaardag , veel plezier. tante rinske -
20 December 2011 - 09:04
Marga:
hoi minke, fijn dat het goed met je gaat. Je beleeft een hoop leuke dingen. Zeg een hele fijne vakantie en natuurlijk genieten van je verjaardag. groetjes Marga -
20 December 2011 - 09:23
Pake En Beppe:
Hoi Minke
Leuk je blog weer gelezen dat we zijn weer helemaal bijgelezen,dat wij wensen je nu eerst Fijne Kerstdagen en een Gelukkig Nieuwjaar en een heel
leuke verjaardag toe.Ja wij zullen de kaarsjes zelf wel uit moeten blazen,dat deed je alle jaren zelf.Nu wij hopen dat je een super gezellige tijd mag hebben en 2012 veel geluk en gezondheid.Groetjes en een dikke knuffel van Pake en Beppe. -
20 December 2011 - 21:56
Morris:
jeeh! ik heb mn eervolle vermelding :D -
21 December 2011 - 21:45
('buuf') Esther:
Hoi Minke,
We zijn niet erg attent met het achterlaten van berichtjes maar we lezen je verhalen wel, hoor. Wat een belevenissen allemaal, en top om te horen dat het je zo goed vergaat! We willen je hele fijne feestdagen wensen (1 dagje minder dan bij ons toch?) en uiteraard ook alvast een hele leuke verjaardag! Groetjes van ons allemaal: Esther, Marco, Sven, Maud en Jeb -
29 December 2011 - 23:04
Bert, Bea En Wessel:
In Nederland is 30 december net begonnen, daarom GEFELICITEERD ! Maak er een mooi jaar van.
XXX -
30 December 2011 - 09:17
Pake En Beppe:
Hoi Minke.
Van harte gefeliciteerd met je verjaardag en nog vele gelukkige jaren.Wij hebben vanmorgen maar stukje oranjekoek genomen,van de warme bakker,dus heerlijk.Ja viert je
verjaadag ver van huis,dat is wennen.
Nu de groetjes en een dikke knuffel van Pake en Beppe. -
30 December 2011 - 23:22
Van Harte:
Ha Minke vandaag echt 16!
Van harte:)
Marlies, cor, brechtje & jort -
01 Januari 2012 - 14:24
Annemiek Louter:
Ook nog maar even via het blogje, gefeliciteerd meid, sweet sixteen, mooi om je verjaardag "in den vreemden" te vieren. Gaaf om je kado uit te mogen zoeken uit een juwelenboekje, is mij nog nooit overkomen, volgens mij ga je alles mooi vinden, ik weet inmiddels dat jullie het leuk hebben gehad in DC en het andere "plaatsje" Veel plezier daar en succes voor 2012!!!!!
Groetjes van Annemiek