School play! - Reisverslag uit Brownstown, Verenigde Staten van Anna Minke Roodhof - WaarBenJij.nu School play! - Reisverslag uit Brownstown, Verenigde Staten van Anna Minke Roodhof - WaarBenJij.nu

School play!

Door: annaminkeroodhof

Blijf op de hoogte en volg Anna Minke

05 December 2011 | Verenigde Staten, Brownstown

Heee everybody!

Vorige week stond in het thema van mijn Schoolplay. Het was echt superleuk!

Afgelopen weekend was de opvoering van de school play: It's A Wonderful Life. Het begon op donderdag avond, toen was de eerste voorstelling. Vrijdag tijdens het laatste uur van school was de student show, dat was alleen de eerste act. Zodat mensen van school de rest wilden zien en naar de shows zouden komen
Vrijdag avond was de tweede opvoering. Daarna ging ik met een groep mensen uit eten, dat was supergezellig! Later ging ik nog naar een vrienden huis.
Zaterdag avond was de laatste voorstelling.

Dat was wel echt superdruk allemaal, alleen wel raar dat het nu voorbij is. Nu heb ik niks meer te na schooltijd.

Zondag gingen we naar Greenfield Village om foto's met Santa te maken. Echt grappig was dat. Allemaal familie kwamen erop af voor hun foto's. Mijn gastmoeder zei dat ze altijd naar Greenfield Village gingen omdat die the best looking Santa hadden.

Vandaag gingen we Sinterklaas vieren met mijn gastgezin. Echt superlief, ze doen dit jaar both Sinterklaas en Kerstmis!! Echt grappig.

Dat was het wel ongeveer!

XXX Minke.

• 06 December 2011 - 02:07

Marije:

Heey Ming :)
    Superleuk!
    Echt leuk om van die schoolplay te lezen. Hoop dat je de volgende keer supergrote rol krijgt :)!
    & Sinterklaaaas! Whaaa superlief van je gastgezin :)

XX

• 06 December 2011 - 07:02

Sint & Piet:

Tot nu toe is je verblijf
    really a wonderful life
    We hopen dat je ook zo van de komende maanden geniet,

lieve groet van Sint&Piet

• 06 December 2011 - 08:16

Margot (& De Mannen):

Ha Minke,
    leuk om zo op de hoogte te blijven en het klinkt allemaal heel vol en druk en ontzettend leuk. Zouden we allemaal moeten doen, zo'n jaartje! Hier is het stormachtig en inderdaad: Sinterklaas! Hoewel: Kerstmis begint steeds vroeger: we konden vorige week al kerstbomen kopen en de winkels staan alweer vol met kerstspullen. Beetje jammer voor de Sint. Hartelijke groet van ons vieren!

• 06 December 2011 - 10:30

Annemiek Louter:

Vanaf de boot naar Spanje dit bericht, gelukkig heeft de Sint voor internet gezorgd, ben gelukkig erg vervelend geweest dit jaar. In nl gaat iedereen nu achter de kerstbomen aan. Mink, sta jij nou ook op die foto's, durf het niet met zekerheid te zeggen, en zo ja denk ik dat jij die meeste linkse ben of heb ik het mis. Lijkt me wel een ervaring, maar aan hoeveel publiek moet ik dan denken? De hele school. Gaan jullie met kerst nog iets opvoeren of is dat een nederlandse traditie. Ik weet nog dat mijn rol als os glorierijk werd ingevuld!!!!, maar jij opteert voor een andere rol ,het zou zo leuk zijn even te mogen kijken, veel groetjes en gezellig je blog, ben een trouwe lezer! Hoop dat je Marije kunt zien in Washington!

• 06 December 2011 - 11:25

Bea:

Hé Mink,
    Je valt natuurlijk in een gat, maar bekijk het van de zonzij....heb je uit school weer even tijd voor je zelf en wie weet je gitaar;)
    Met die foto's krijgen we toch een glimp van je optreden en zijn we er een beetje bij.
    Fijne week en take care!
    liefs, mama

• 09 December 2011 - 18:26

Nel Kroone :

wat vind ik dat leuk ,dat je het zo naar je zin heb ,hoop dat moris het ook zo treft