1st Day of School
Door: annaminkeroodhof
Blijf op de hoogte en volg Anna Minke
06 September 2011 | Verenigde Staten, Brownstown
Ik zit nu een week in de VS en had vandaag mijn eerste schooldag.
Afgelopen weekend was ik naar Ohio, zaterdag overdag in Cedar Point, een groot pretpark aan het Eriemeer en van zaterdag avond tot en met zondag waren we in het waterpark Kalahari. Het is veel meer dan alleen een waterpark, het is ook een huge hotel met een arcade. Ik heb een cartoon tekening laten maken...
Vandaag had ik dus voor het eerst school, mijn wekker stond op 6 uur 's ochtends!! Ik werd om kwart over 7 opgehaald door een achterbuurmeisje, ik kon met haar meerijden naar school. Zij hielp me meteen met mijn kluisje en met mijn lokaal vinden. De school klinkt heel eenvoudig, het zijn twee vierkanten boven op elkaar.. maar als je in die school bent heb je geen idee waar in die vierkanten je bent. Het Bonhoeffer is veeel overzichtelijker..
Maar alles was gelukt.
Behalve dan dat mijn physics record niet meer geldig was en ik eerst een nieuwe moet krijgen voordat ik aan sport kan doen. Maar op dit moment is de enige keuze voor mij cross country en zwemmen, dus ik vind het niet heel erg om nog ff te wachten.. Ik ga waarschijnlijk in de winter basketballen (ik ben hier lang (: ) en misschien in de lente voetballen.
Alle mensen waren heel aardig en behulpzaam, dus dat was wel een opluchting.. en er zijn nog 4 andere uitwisselingsstudenten in mijn school. Waaronder een jongen uit Duitsland.
Ik heb deze periode de volgende 5 vakken:
1e uur: Engels
2e uur: Choir
Lunch
3e uur: Algebra II
4e uur: Theater Production
5e uur: Drawing I
De lessen duren 70 minuten. Op deze school zijn er 3 verschillende lunchtijden, ik zit in de eerste groep, wat betekent dat ik om half 11 moet lunchen en dan heb ik totaal nog geen honger.. de tweede groep zit halverwege het 3e uur en de derde groep zit na het derde uur.
Ik ga nog foto's op mijn blog zetten nadat ik uitgezocht heb hoe dat moet, ik heb net een nieuwe apple laptop gekocht en ik weet nog niet helemaal hoe die werkt...
xxxx
06 September 2011 - 20:51
Leuk Hoor Anna Minke:
zo je hebt al heel wat gedaan.
je gast gezin ziet er gezellig uit. anna veel plezier. -
06 September 2011 - 21:39
Papa:
Leuk joh, je eerste dag op school en het weekend in Ohio. Je leert vast heel snel andere mensen kennen. Fijn ook dat je leert dat de ochtendstond goud in de mond heeft. Wie weet komt het nog goed met je bioritme en word je nog een echt ochtendmens. -
06 September 2011 - 22:58
Annemiek Louter:
Tjee, zeg, je gezin zit niet echt stil in het weekeind, en na zo een pretpark en zwembad is de witte brug maar een druppie water. Lekker vroeg uit de veren, moet je lang rijden dan, ik dacht dat de school heel dichtbij zat, maarja, als dat zo is, lopen doe je daar niet ,of wel? Je vakkenpakket ziet er ook mooi uit, het is allemaal wel heel anders dan hier, geinig hoor. Hier is de herfst begonnen trouwens, zomer is ingehaald door de herfst, we hebben al een hoor de wind waait door de bomen gevoel!! Groetjes en succes!!!! -
07 September 2011 - 03:06
Marije Louter:
Hii!
Echt zoo super om je gastfamily even te zien! Ben blij dat je school leuk is :)
Ik ga hier waarschijnlijk cross country doen.. :) haha
En je bent nu lang.. How is that. Ben blij dat ik hier zit wat dat betreft want ik ben hier wel lang, maar er zijn nog heel veel mensen langer dan mij en bijna alle jongens zijn langer dan mij. dus heb geen problemen. Denk dat alsi k up daar zou zitten... zou ik echt giant zijn x)
Haha.
Wel super om te zien dat je theater hebt en chor. Mijn chor was idd dus ook helemaal flipt en hoog zingen... en ik dacht neeeeeee this is not really my kind a stuff. x)
Waar ga je het voor ruilen?? weet je dat al? -
07 September 2011 - 06:23
Mama:
Leuk om de foto's te zien. Bijzonder rooster. Hoop dat je snel wegwijs wordt op de school. Kun je een nieuw physics record regelen via school? Succes en dikke kus! -
07 September 2011 - 08:33
Opa:
Wat leuk voor jou Anna Minke dat je eerste weekend in Amerika zo spetterend begint en je hebt zelfs in dat grote hotel met je gastouders de nacht doorgebracht !!! Ja alles in de States is huge.
Dat je ook in het koor gaat zingen vind ik prachtig. Ik ben heel benieuwd wat het repertoir is. Geniet er van en veel succes.
Opa -
07 September 2011 - 13:27
Pake En Beppe:
Hoi Anna Minke,
Mooi dat je eerste schooldag ook net zo
ging als je reis ,dus super.
Wij hopen dan ook op zo,n vervolg dit
jaar voor jou,dus succes.
Groetjes pake en beppe.
07 September 2011 - 15:42
Gert-jan:
Hoi Anna, leuk begin, en een leuk gastgezin! Veel plezier, ik volg je blog. -
22 September 2011 - 20:52
Marjan:
woow je bent wel lekker bezig denk!
is dat pretpark en daarna dat waterpark!
ziet er wel echt vet uit op je foto's!
was je ook in die geel/blauwe achtbaan geweest achteraan?:p
moooh vet vroeg joh!
wel leuk dat je gelijk iemand had die je hielp met alles!
maar wat is een physic record precies? :o
hahah steek je eindelijk boven iedereen uit?
de jongens zijn nog wel langer hoop ik toch..? (a)
wel gek dat we in nederland zo lang zijn dan.. :o
echt grappig dat er ook een jongen is uit duitsland
kan je ook je duits oefenen, hahah
duitsland lijkt nu opeens wel heel dichtbij denk! haha
wel vet chille vakken! is dat 't pretpakket ofzo?
waar zijn biologie, scheikunde en natuurkunde enzo? :p
ik ben echt benieuwd hoe t daar is op school!
in welk jaar zit je eigenlijk?
en ben je al bijna cheerleader? (a)
wat een vragen he! haha
nou ik ga weer verder naar je volgende verslag! xxxx