Spring Break!
Door: annaminkeroodhof
Blijf op de hoogte en volg Anna Minke
05 April 2012 | Verenigde Staten, Rockwood
Vandaag begon mijn Spring Break! Yeahh finally vakantie! (Ook al was ik twee weken geleden nog in Florida, het is wel lekker om ff niks te doen :) )
De afgelopen twee weken zijn ontzettend druk geweest, omdat ik nu both track and the play doe. Dat is nogal vermoeiend sinds het op dezelfde tijd is (elke dag na school). Dus ik ga naar halve play and track practices.
En afgelopen week had ik ook nog eens track meet, in de freezing cold. Natuurlijk werd ik meteen verkouden. Ons team verloor op 3 punten na.. gelukkig was het wel gezellig.
En dan de musical, die komt ook steeds dichterbij. Na de vakantie nog twee weken. And we're not even close to being ready.. Gelukkig is de set al wel bijna af.
En dan afgelopen weekend kwam mijn gastgezin's familie uit Virginia (waar Marije en ik waren met Kerst) langs. Ze blijven hier tot en met Pasen. Dus dat was nog even wat drukker. Mijn gast neefje en nichtje zijn 6 en 4. Samen met Nino zijn natuurlijk lekker energiek met zijn allen.. Haha.
Deze week ga ik waarschijnlijk naar Holland (Michigan) en naar een paar college visits. Daar ben ik wel excited for, om al die campussen te zien.. :)
Volgend weekend ga ik naar Niagra Falls, dus dan heb ik zometeen weer iets interessants om mijn blog over te schrijven!
Dus dit was gewoon even een korte update!
XXX Minke.
06 April 2012 - 05:43
Annemiek Louter:
Dat klinkt allemaal geweldig wat jij doet en ziet, wat leuk voor jou. Ben benieuwd wat je van de Niagra Falls vindt, zelf heb ik hem gezien vanuit Canada, ik vond het fantastisch, waarschijnlijk vanuit de USA net zo great, wat een water!! Veel succes daar en we kijken uit naar je blog!! Groet van Annemiek -
06 April 2012 - 06:23
Bert:
Zo langzamerhand ben je behoorlijk ondergedompeld in het Amerikaanse en heb je erg veel gezien. Fantastisch. Gelukkig is je mentaliteit nog Nederlands: 'Ons team verloor op 3 punten na ... gelukkig was het wel gezellig.' Veel plezier bij de watervallen en probeer droog te blijven.
xxx -
06 April 2012 - 07:53
Opa:
Hoewel een kort verslag vertel je veel wat jij allemaal beleeft en ondervindt en dat je er zo van geniet. goed te lezen, dat je ondanks verlies in het spel er toch van kunt genieten. Je bezoek aan de NiagraFalls wordt vast en zeker weer een high light. Ik heb deze een aantal keren onder zeer fraaie weesromstandigheden bezocht, waarvan één keer met Oma Adrie Het is een prachtig schouwspel. Ik ben het met papa eens als hij schrijft"zorg dat je niet nat wordt en ik vul aan, blijf behoorlijk achter de
omheining, maar geniet er wel van. Het prachtige schouwspel maakt dat je er intens van kunt genieten. Ik vond het overweldigend. Ik ben heel benieuwd naar jou beleving.
xxx
Opa -
06 April 2012 - 08:51
Esmé:
Hee Mink, lekker die vakantie! Hoelang heb je?
Ik wou dat ik die musical kon zien, maar helaas :(
Maar die Niagra Falls, ik dacht dat dat in Afrika was dus ik dacht eerst echt waarom ga je naar Afrika als je in Amerika bent? :P
Ik heb pta-week en over twee weken vakantie! Veel plezier met alle leuke dingen en je vakantie! xx es -
06 April 2012 - 09:07
Pake En Beppe:
Je verslag weer gelezen,dat je hebt nu wat rust in de agenda,met het paasweekeinde voor de deur.DeNiagraFalls is de zoveelste belevenis,men kan daar zelfs in de huwelijks boot stappen om onder de falls ja te zeggen,dat als het meezit maak je dat ook nog mee.Nu Minke nog veel plezier en een fijn paasweekend.Groetjes Pake en Beppe met een dikke knuffel. -
06 April 2012 - 13:54
Bea:
Wow, wat een druk leven en leuke dingen in het vooruitzicht. Wij hebben nu ook een paar dagen vrij. Leuk dat je meteen zoveel reacties hebt. Spreek/zie je later vandaag. Lang leve Skype! ;)