Ski Trip!
Door: annaminkeroodhof
Blijf op de hoogte en volg Anna Minke
04 Februari 2012 | Verenigde Staten, Brownstown
Sorry dat ik zolang niks van me heb laten horen, guess my promise of blogging every other week is not working out to well, eh.
Maar afgelopen week ging ik op Skitrip! Het was echt superleuk om weer te skieen! Het was een grote heuvel waar alle liften op hetzelfde punt bijeen kwamen, en dan waren er ongeveer 10 verschillende pistes variërend tussen supermakkelijk en heel erg stijl. De sneeuw was amazing! Het was echt heel leuk. Ik ging vooral met een jongen op de black diamonds, want mijn vriendinnen wilden alleen de makkelijkste pistes doen.
Twee dagen skieen is veel te kort!!
Verder is dramaclub weer begonnen! Vorige week waren try outs, Ik ben een orphan, in de musical Annie. Nu dat voorbij is moet ik me weer focussen op de talent show, die volgende week vrijdag al is.. We moeten nog steeds echt wel wat doen aan ons liedje. Alleen ik ben voor nog mijn stem kwijt.. Hoop dat ie snel weer terug komt :)
Verder is alles gewoon normaal geworden. Zoals Marije ook al zei in haar blog, alles is gewoon vanzelfsprekend geworden, dus ik heb niet heel veel meer te vertellen x)
Het is wel echt leuk dat ik hier echt een leven op heb gebouwd al, in 5 maanden. Ik ben nu over de helft en dat is echt raar om te beseffen.
Ik hoop dat ik eraan denk te bloggen in 2 weeks!
XXX Minke.
05 Februari 2012 - 07:58
Bert:
Goed om te lezen dat het skiën goed ook zonder der Franz in de buurt ging. Inmiddels hebben we ook hier goede sneeuwomstandigheden. Het is druk op de Papenberg. Jammer voor de ijskwaliteit, maar de ijsbaan in het bos is wel open. Om je goed in te leven in de rol van weesje zal wel hard werken worden met twee ouderparen aan weerszijden van de grote plas. Die rol is niet echt op je lijf geschreven. Maar goed, een musical over een meisje van 16 die een jaar van huis is, is er nog niet. Sterkte met je stem! Kus en knuffel, papa -
05 Februari 2012 - 09:09
Pake En Beppe:
Hoi Minke
Je blog weer gelezen,wij zijn blij voor je dat alles zo snel gaat,en vooral zo leuk en spannend,de dramaclub heeft dus ook al weer wat voor jou in petto,leuk hoor. Geniet er van,want de tijd vliegt voorbij. Nu de groetjes van Pake en Beppe en een dikke knuffel. -
05 Februari 2012 - 12:25
Bernard:
Waar blijft je blog dacht ik nog, maar daar isie!
Misschien kun je eens een stukje bewegend beeld plaatsen van je debuut op het toneel? Je maakt mij nieuwsgierig.
Groetjes -
05 Februari 2012 - 13:39
Margot:
Dat is een goed idee: een filmpje bij je blog! Leuk om te lezen dat je het naar je zin hebt en dat de tijd snel gaat. Hier inderdaad iedereen in de ban van sneeuw en ijs en het belangrijke nieuws dat 'de ijsmeesters' voor het eerst bijeen zijn geweest. Kortom: de Elfstedenkoorts slaat toe. Hartelijke groet, Margot -
05 Februari 2012 - 18:56
Bea:
Je merkt het, je wordt gemist! Hoop dat je stem elke dag weer een stukje dichterbij komt. Vandaag heerlijk in een besneeuwd bos gelopen. Succes en dikke kus, mama
05 Februari 2012 - 20:21
Marty :
Alweer over de helft, wie dat wil kan gaan aftellen dus,....stiekum zal het thuisfront dat ws. gaan doen, maar iedereen gunt je ook nog een prachtige tijd, en zo te lezen vermaak jij je ook nog opperbest. Marc en Laura willen erg graag vrij nemen v.d.week om te helpen het 11-steden-ijs in orde te maken, we wachten in spanning af. Groetjes -
11 Februari 2012 - 21:00
Wessel:
He Minke coole photos ik heb een vet coole film gemaakt dat luid: de vloek van elmo